Campingplassen

Stolpestad Camping har i dag 212 store plasser for campingvogner, samt hytteutleie.
Området ligger ved Naverfjorden, 7 km fra Stavern i Vestfold, på Kyststien. Stedet er kjent for mange campere og hytteturister som «Brunlanes-Rivieraen».
Stolpestad Camping AS

Vi tar brannsikkerheten på alvor med nyregulerte plasser på ca 110 kvm, hvor det er 6 meter brede branngater mellom hver rekke med vogner, og mange brannslanger og drikkevann ved hver strømstolpe. Det er satt ned nye strømstolper, vann og avløps-system. Sluk for gråvann finner gjestene ved alle brannslangene.

Stolpestad Camping ligger ved en eikeli med flott turterreng! Plassen er omkranset av hekker med roser og busker. Det er få trær på området som er dominert av gressbakke, Plassen ender i sandstrand ved sjøen. Plassene til campingvognene ligger alle solrikt, fra gate 10 og nedover er det sjøutsikt. Plassene lengst vekk fra sjøen har alle fin ettermiddagssol.

Se plasskart for Stolpestad Camping i pdf-format.

Resepsjonen ligger rett på innsiden av innkjøringen og bommen. Sanitæranlegget og lekeplassen er i umiddelbar nærhet. Sommerbutikken ligger ca 60 meter på nedsiden og derfra er det ca 100 meter ned til stranden og brygga.

På området er det to lekeplasser, en ved sanitæranlegget og en lenger vekk fra sjøen.I umiddelbar nærhet er det minigolf og 2 serveringssteder. Ca. 10 min gange unna er det også Putball. Sanitæranlegget inneholder i tillegg til WC og dusj, også stellerom for baby, eget rom for vaskemaskin og tørketrommel, og  handicaptoalett med dusj. Det er egen tømmestasjon for Bobil bak resepsjonen, og eget rom for tømming av campingtoalett. Videre har vi eget kjøkken for campinggjestene. Her er det komfyr, kjøleskap, oppvaskkummer og spiseplass inne og ute.

Tilbudet til våre gjester er stort og variert, og består bl.a. av egen dagligvareforretning, utleie av kano, tråbåt, robåt og motorbåt. Vi låner ut redningsvester til campingplassens gjester som leier båt. Det er i tillegg lagt stor vekt på å gjøre campingplassen mest mulig barne- og familievennlige.

Det er flotte bademuligheter fra egen sandstrand, svaberg og brygge. Brygga er i de senere år blitt oppgradert med gras og støpt dekke, og her er det flott å bade, fiske krabber og fiske med stang. Grasbakken gir fine muligheter for soling og avslapping. Det er satt ut benker hvor man kan nyte medbrakt mat og drikke. Etter en deilig svømmetur i sjøen kan man skylle bort saltvann i kaldtvannsdusjen ved inngangen til brygga. Her er det også en kran for drikkevann.

Sjøbunnen er for det meste dekket av sand, med noen steiner innerst. Enkelte steder med tang. Det er langgrunt ut fra stranden og ytterst på brygga er det dypt nok til at man kan stupe og hoppe! Vi har også plass til ca 10 småbåter ved brygga, og den del båter på svai lenger ut. Det er mulighet for å sette ut småbåter fra en slipp på midten av brygga. Det er kun tillatt med av og på stigning ved brygga.

I forbindelse med St.Hans har vi bål ytterst på moloen, når været tillater det, og dette legges til den nærmeste lørdagen.

Vi sørger for at alle som er lite kjent i distriktet får med seg den lokale «Stavernsposten» og «Opplev Larvik guiden» i tillegg til oversikt over plassen og fasiliteter og andre aktiviteter i nærområdet.
Vi har ca 10 plasser som er avsatt til døgngjester med bobil eller campingvogn. I tillegg noen teltplasser. For å få plass i høysesongen fra juni – august bør du være tidlig ute med bestillingen.
Parkering for døgngjester og dagsbesøkende gjøres på henviste plasser bak resepsjonen.

Se også eldre bilder fra Stolpestad Camping:

 


Velkommen til Stolpestad Camping!