Plasskart

Stolpestad Camping har i dag 212 store plasser for campingvogner, samt hytteutleie.
Området ligger ved Naverfjorden, 7 km fra Stavern i Vestfold, på Kyststien. Stedet er kjent for mange campere og hytteturister som «Brunlanes-Rivieraen». 
Vi tar brannsikkerheten på alvor med nyregulerte plasser på ca 110 kvm, hvor det er 6 meter brede branngater mellom hver rekke med vogner, og mange brannslanger og drikkevann ved hver strømstolpe. Det er satt ned nye strømstolper, vann og avløps-system. Sluk for gråvann finner gjestene ved alle brannslangene.

Stolpestad Camping ligger ved en eikeli med flott turterreng! Plassen er omkranset av hekker med roser og busker. Det er få trær på området som er dominert av gressbakke. Plassen ender i sandstrand ved sjøen. Plassene til campingvognene ligger alle solrikt, fra gate 10 og nedover er det sjøutsikt. Plassene lengst vekk fra sjøen har alle fin ettermiddagssol.

Se plasskart for Stolpestad Camping i pdf-format.
Resepsjonen ligger rett på innsiden av innkjøringen og bommen. Sanitæranlegget og lekeplassen er i umiddelbar nærhet. Sommerbutikken ligger ca 60 meter på nedsiden og derfra er det ca 100 meter ned til stranden og brygga.

På området er det to lekeplasser, en ved sanitæranlegget og en lenger vekk fra sjøen.I umiddelbar nærhet er det minigolf og 2 serveringssteder. Ca. 10 min gange unna er det også Putball. Sanitæranlegget inneholder i tillegg til WC og dusj, også stellerom for baby, eget rom for vaskemaskin og tørketrommel, og  handicaptoalett med dusj. Det er egen tømmestasjon for Bobil bak resepsjonen, og eget rom for tømming av campingtoalett. Videre har vi eget kjøkken for campinggjestene. Her er det komfyr, kjøleskap, oppvaskkummer og spiseplass inne og ute.

Velkommen til Stolpestad Camping!