Velkommen til Stolpestad Camping !

Stolpestad Camping AS ligger i skjønne omgivelser, kort vei fra Stavern og Helgeroa i Vestfold. 
Campingplassen har sesong fra 1. mai til 31. august og er svært barnevennlig med en langgrunn sandstrand og fin brygge som midtpunktet. Lekeapparater for de minste, aktiviteter for de voksne og et serviceinnstilt personale er med på å skape en hyggelig atmosfære – og et avslappende og trivelig opphold.

Stolpestad Camping er en familiedrevet campingplass som ble etablert i 1960. Den gang var det stor trafikk med døgngjester, nå er det sesonggjester som dominerer plassen. Det er nå tredje generasjon ved Jørn Anvik og familie som eier og driver plassen.
Resepsjonen fungerer som «turistkontor» i tillegg til de vanlige resepsjonsoppgavene. Informasjon er viktig, sier Jørn Anvik, eier av Stolpestad Camping.
Vi har plass til 212 vogner og i tillegg har vi utleie av hytter. I umiddelbar nærhet av Campingplassen har du Kyststien, en naturperle kjent for sine flotte turområder. Vi sørger for at alle som er lite kjent i distriktet får oversikt over plassen og fasiliteter og aktiviteter i nærområdet.   Velkommen til Stolpestad Camping !