Hytter til leie

Vi har tre hytter for utleie i sesongen 1.mai til 31.august. Kontakt oss for forespørsel / bestilling.


Hytte 3 (K-242) ligger på fjellet ved Donavallbukta, med flott utsikt mot havet. Området rundt hytta består av fjell, og er best egnet for litt større barn og voksne. Det er kort vei ned til sjøen med bademuligheter fra fjell og svaberg.
Her ser du hytte 3 i Google Maps: 

Denne hytta har to soverom med 2 sengeplasser i hvert rom, i annekset er det 3 sengeplasser. Kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap og kopper og kar. Spiseplass og stue med sofa og tv. På badet er det dusj, vask og WC. Sengetøy medbringes. Hytta har to verandaer, en med nydelig utsikt utover havet, og en plass med muligheter for le mot vind. Det står grill for kull til disposisjon. I boden står det en liten vaskemaskin og en liten fryseboks.

Fra St.Hans og til en uke ut i august leies alle tre hyttene ut i hele uker, fra lørdag til lørdag. Utenom dette er det døgnleie. I høysesongen er det lurt å bestille i god tid på forhånd, da hyttene er svært populære.

Vi har 20 års aldersgrense for leie av hyttene.

Det gjøres oppmerksom på at gjestene selv må vaske hytta ved avreise.

Hytte 1 (nedre) og Hytte 2 (øvre) ligger flott til i nedre del av Campingplassen. Rundt hyttene er det gressbakke med kort vei ned til badestrand og brygge. Her har du alt nødvendig utstyr til disposisjon og utsikten er upåklagelig utover sjøen. Se plassering av hyttene – se plasskart.

© Stolpestad Camping AS

Hytte 2 (venstre) og hytte 1 (høyre)

Hytte 1 har ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med køyeseng. 4 senger.
Hytte 2 har ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med familiekøye. 5 senger.
Begge hyttene har sovesofa med 2 sengeplasser.. Det må betales et tillegg til  døgnleie pr.pers dersom det er mer enn 5 personer pr. hytte.

Kjøkkenet er utstyrt med «kopper og kar», kjøleskap og annet utstyr. I stuen er det sittegruppe med TV, og spiseplass. Badet har håndvask, WC og dusj. Sengetøy medbringes. Fra sittegruppen på verandaen har du utsikt utover sjøen. Det står grill for kull til disposisjon.

På hytte nr 1 og 2 er det tilgjengelig sovesofa i stuene, med ekstra soveplasser. Det må betales et tillegg til  døgnleie pr.pers dersom det er mer enn 5 personer pr. hytte.

Bilder fra hyttene 1 og 2: