STOLPESTAD CAMPING

Campingplassen

Stolpestad Camping har i dag 220 store plasser totalt og ca. 200 av disse er for campingvogner med sesongplass. Vi har også hytteutleie.

Området ligger ved Naverfjorden, 7 km fra Stavern i Vestfold, på Kyststien. Stedet er kjent for mange campere og hytteturister som «Brunlanes-Rivieraen».

Stolpestad Camping ligger ved en eikeli med flott turterreng! Plassen er omkranset av hekker med roser og busker. Det er få trær på området som er dominert av gressbakke, Plassen ender i sandstrand ved sjøen. Plassene til campingvognene ligger alle solrikt, fra gate 10 og nedover er det sjøutsikt. Plassene lengst vekk fra sjøen har alle fin ettermiddagssol.

Vi tar brannsikkerheten på alvor med nyregulerte plasser på ca 110 kvm, hvor det er 6 meter brede branngater mellom hver rekke med vogner, og mange brannslanger og drikkevann ved hver strømstolpe. Det er satt ned nye strømstolper, vann og avløps-system. Sluk for gråvann finner gjestene ved alle brannslangene.

I forbindelse med St.Hans har vi bål ytterst på moloen, når været tillater det, og dette legges til den nærmeste lørdagen.
Vi sørger for at alle som er lite kjent i distriktet får med seg den lokale «Stavernsposten» og informasjon fra Visit Larvik, i tillegg til oversikt over plassen og fasiliteter og andre aktiviteter i nærområdet.
Vi har ca. 20 plasser som er avsatt til døgngjester med bobil, campingvogn eller telt. I tillegg noen teltplasser. For å få plass i høysesongen fra juni – august bør du være tidlig ute med bestillingen.
Parkering for døgngjester og dagsbesøkende gjøres på henviste plasser bak resepsjonen.

Priser 2024

SESONGLEIE NOK
HOVED-sesong Campingvogn inkl. strøm (1.5. – 1.9.)* 22.800,-
Tillegg for brannhemmende fortelt (Iso o.l.) 1.000,-
VÅR-sesong (17.4. – 30.4.)* 2.000,-

* Strøm betales etter avlest forbruk

DØGNLEIE NOK
Campingvogn, bobil, telt på 1.rad 560,-
Campingvogn m/strøm 460,-
Campingvogn u/strøm 380,-
Bobil m/strøm 460,-
Bobil u/strøm 380,-
Telt m/strøm 460,-
Telt u/strøm 380,-
Strøm 80,-
Plasskart-Stolpestad-Camping

STOLPESTAD CAMPING

Detaljert informasjon

Resepsjonen ligger rett på innsiden av innkjøringen og bommen. Sanitæranlegget og lekeplassen er i umiddelbar nærhet. Sommerbutikken ligger ca 60 meter på nedsiden og derfra er det ca 100 meter ned til stranden og brygga.
På området er det to lekeplasser, en ved sanitæranlegget og en lenger vekk fra sjøen. I nærhet til campingplassen er det minigolf, Putball og 2 serveringssteder.
Sanitæranlegget inneholder i tillegg til WC og dusj, også stellerom for baby, eget rom for vaskemaskin og tørketrommel, og handicaptoalett med dusj.
Det er egen tømmestasjon for Bobil bak resepsjonen, og eget rom for tømming av campingtoalett.

Videre har vi eget kjøkken for campinggjestene. Her er det komfyr, kjøleskap, oppvaskkummer og spiseplass inne og ute.

Tilbudet til våre gjester er stort og variert, og består bl.a. av egen dagligvareforretning, utleie av kano, tråbåt, robåt og motorbåt. Vi låner ut redningsvester til campingplassens gjester som leier båt. Det er i tillegg lagt stor vekt på å gjøre campingplassen mest mulig barne- og familievennlige.

DUSJ OG VASK NOK
Dusj pr. minutt i anlegget på campingplassen 6,-
Depositum dusjkort og armbånd 100,-
Neckstrap m kortholder 30,-
Vaskemaskin 55,-
Tørketrommel 55,-
ANNET NOK
Fjerning og bortkjøring av treplatting 3.000,-
Stolpestad-Camping-stranden
Stolpestad Camping - StHans
Stolpestad-Camping-plassen-02t

STOLPESTAD CAMPING

Det er flotte bademuligheter fra egen sandstrand, svaberg og brygge.
Brygga er i de senere år blitt oppgradert med gras og støpt dekke, og her er det flott å bade, fiske krabber og fiske med stang. Grasbakken gir fine muligheter for soling og avslapping. Det er satt ut benker hvor man kan nyte medbraktmat og drikke. Etter en deiligsvømmetur i sjøen kan man skylle bort saltvann i kaldtvannsdusjen ved inngangen til brygga. Her er det også en kran for drikkevann.
Sjøbunnen er for det meste dekket av sand, med noen steiner innerst. Enkelte steder med tang. Det er langgrunt ut fra stranden og ytterst på brygga er det dypt nok til atman kan stupe og hoppe!
Vi har også plass til ca 10 småbåter ved brygga, og den delbåter på svai lenger ut. Det er mulighet for å sette ut småbåter fra en slipp på midten av brygga. Det er kun tillatt med av og på stigning ved brygga.

LEIE AV BÅT NOK
Tråbåt/SUP 1 time 100,-
Kano 1 time 100,-
Motorbåt 0-2 timer (20 års aldersgrense) 600,-
Motorbåt 0-6 timer (20 års aldersgrense) 1.200,-

20 års aldersgrense for leie av motorbåt.

Alle priser er oppgitt inkl. mva.

Stolpestad-Camping-plassen-04
Stolpestad-Camping-plassen-07
Stolpestad-Camping-plassen-03-02

Velkommen til Stolpestad Camping !